Hinnasto

Hinnasto 1.12.2019 alkaen

30 min 35 €
45 min 43 €
60 min 48 €
75 min 57 €
90 min 65 €
Purentalihasten käsittely 45 min 50 €
Purentalihasten käsittely 60 min 55 €
Vauvahieronta 50 €

Hoitoaika sisältää hoidettavan alueen tutkinnan ja liikeratojen testauksen sekä ensimmäisellä kerralla esitietolomakkeen täytön.

Maksu onnistuu käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä ePassilla, jos käytössä on Hyvinvointi-ominaisuus.

Saatavilla on myös lahjakortteja. Lahjakortin sekä kolmen kerran sarjakortin voimassaoloaika on 6 kuukautta. Vanhentunut lahja-/sarjakortti ei kelpaa maksuvälineenä, joten varaathan ajan hyvissä ajoin ennen voimassaoloajan umpeutumista.

Esteen sattuessa ajan peruutus tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaasi, jotta aikaa voidaan tarjota toiselle asiakkaalle. Peruuttamaton ja käyttämätön tai viime tipassa (alle 2h) peruttu ajanvaraus veloitetaan täysimääräisesti.

Jos joudut peruuttamaan varatun ajan syystä tai toisesta lyhyellä varoitusajalla (2-24h ennen varattua aikaa), niin joudun valitettavasti laskuttamaan tällöin 50% varatun kertakäynnin hinnasta. Peruutuksen voi tehdä puhelimitse, vastaajaviestillä, tekstiviestillä, sähköpostilla tai messengerin kautta. Mikäli toivot yhteydenottoa uuden ajan sopimisen osalta, kerrothan siitä viestissäsi.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close