Hinnasto

Hinnasto 15.8.2022 alkaen:

30 min 37 €
45 min 46 €
60 min 51 €
75 min 60 €
90 min 68 €
Purentalihasten käsittely 45 min 50 €
Purentalihasten käsittely 60 min 55 €
Vauvahieronta 50 €

Hoitoaika sisältää hoidettavan alueen tutkinnan ja liikeratojen testauksen sekä ensimmäisellä kerralla esitietolomakkeen täytön.

Maksu onnistuu käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä ePassilla, jos käytössä on Hyvinvointi-ominaisuus.

Saatavilla on myös lahjakortteja. Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kuukautta eikä vanhentunut lahjakortti kelpaa maksuvälineenä, joten varaathan ajan hyvissä ajoin ennen voimassaoloajan umpeutumista.

Esteen sattuessa ajan peruutus tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaasi, jotta aikaa voidaan tarjota toiselle asiakkaalle. Peruuttamaton ja käyttämätön tai viime tipassa (alle 2h) peruttu ajanvaraus veloitetaan täysimääräisesti.

Jos joudut peruuttamaan varatun ajan syystä tai toisesta lyhyellä varoitusajalla (2-24h ennen varattua aikaa), niin joudun valitettavasti laskuttamaan tällöin 50% varatun kertakäynnin hinnasta. Peruutuksen voi tehdä puhelimitse, vastaajaviestillä, tekstiviestillä, sähköpostilla tai messengerin kautta. Mikäli toivot yhteydenottoa uuden ajan sopimisen osalta, kerrothan siitä viestissäsi.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close