Hinnasto (Turenki)

Hinnasto yhtenäistyy 1.12.2019 Hämeenlinnan toimipaikan hintojen kanssa. Muutos ei koske ennen 20.10. tehtyjä varauksia. Alla nähtävissä sekä vanha että uusi hinta.

30 min 32 € / 35 €
45 min 38 € / 43 €
60 min 43 € / 48 €
75 min 52 € / 57 €
90 min 60 € / 65 €

Purentalihasten käsittely 45 min 50€ / 60 min 55€.

Hoitoaika sisältää hoidettavan alueen tutkinnan ja liikeratojen testauksen sekä ensimmäisellä kerralla esitietolomakkeen täytön.

Maksu onnistuu käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä ePassilla, jos käytössä on Hyvinvointi-ominaisuus.

Saatavilla myös lahjakortteja. Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kuukautta. Vanhentunut lahjakortti ei kelpaa maksuvälineenä, joten varaathan ajan hyvissä ajoin ennen lahjakortin umpeutumista.

Esteen sattuessa ajan peruutus tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaasi, jotta aikaa voidaan tarjota toiselle asiakkaalle. Peruuttamaton ja käyttämätön ajanvaraus veloitetaan täysimääräisesti.

Jos joudut peruuttamaan varatun ajan syystä tai toisesta lyhyemmällä varoitusajalla (alle 24h ennen varattua aikaa), niin joudun valitettavasti laskuttamaan tällöin 50% varatun kertakäynnin hinnasta.
Peruutuksen voi tehdä puhelimitse, vastaajaviestillä, tekstiviestillä, sähköpostilla tai messengerin kautta. Mikäli toivot yhteydenottoa uuden ajan sopimisen osalta, kerrothan siitä viestissäsi.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close